Necati İvaz Anaokulu
HAVUZLAR MAH. İSMET PAŞA BUL. NECATI İVAZ ANAOKULU BLOK NO 85 ÇORLU / TEKİRDAĞ

VİZYON

Necati İvaz Anaokulu olarak vizyonumuz "Kendine güvenen, kendi başına karar verebilen, öğrenme isteği duyan, yaratıcı aklın ve bilimin ışığında kendini tanıyan, meraklı, aktif ve neşeli,saygı,sevgi,hoşgörü,dostluk, barış ve evrensel kardeşlik ruhu içinde paylaşmayı öğrenen bireyler kazandırmaktır. Eğitim panlı bir süreçtir.Okul öncesi eğitim ise dönemin yaşam temelidir. Öğrenme hızının çok yüksek oduğu bu dönemde amacımız öğrenmeye ilgi uyandırmak, çocuklarımızın bilişsel, duyuşsal ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmaktır.

MİSYON

İçinde bulunduğumuz bilgi çağında eğitim alanındaki her türü yeniliklere öncülük ederek, yaşama saygılı, uusa ve evrensel değerleri özümsemiş, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakan, okumayı-araştırmayı, sorgulamayı alışkanık edinen, doğru düşünen, kendini süreki yenileyen ve geliştiren, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, bilimi sadece alıp kullanan değil, üreten ve öğrenmeyi bilen bireylerin yetişmesini sağlamaktır.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabahçı-Öğlenci)

İkili Öğretim (Sabahçı-Öğlenci)

SABAHÇI:08.00-13:00 ÖĞLENCİ:13.00-18.00

Servis Bilgisi

Cumhuriyet Parkı´nın arkasında bulunmaktayız. 3 nolu belediye otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir.

Havuzlar Mah. İsmet Paşa Blv. No:85 Çorlu/TEKİRDAĞ

Proje Çalışmaları

eTwinning Projesi (2021-2022)-7 Bölge Tek Yürek/Leyla KILIÇ GÜNEŞ eTwinning Projesi (2020-2021)-Play, Have Fun and Learn/Figen UĞRAŞ